Dünya Ardahanlılar Günü Coşkuyla kutlandı

Ardahanın kurtuluşu


Dünya Ardahanlılar Günü Coşkuyla kutlandı

2014 yılında ilan edilen ve bu yıl 11'nci kutlaması yapılan Dünya Ardahanlilar günü Ardahanlıların bulunduğu bir çok ülkede coşkuyla kutlandı.Dünya Ardahanlılar Günü’nde Ardahanlı olmayan bir çok kişi'de yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla Ardahanlılar Gününü kutladılar.

Ardahan'da Kayarak İstanbul'da Yüzerek Kutlamalar yapıldı. 

23 Şubat Dünya Ardahanlılar Günü ve Ardahanın Kurtuluş Günleri Kapsamında Ardahan Valiliği ve Belediyesi'de bir dizi etkinlik Düzenledi. Etkinlikler kapsamında Ardahan Çıldır gölü üzerinde Artistik Buz Pateni Şampiyonları  Elif ÖZER ve Naz ARICI  patent'le kaydı. İstanbul'da ise bir grup Ardahan'lı genç dünya ardahanlılar gününü denizde yüzerek kutladı.

Dünya Ardahanlılar Günü Bitti.Kurtuluş Günleri Devam edecek işte Ardahan Kurtuluş Günleri Takvimi;

Ardahanın kurtuluş günleri 23 şubat günü başlayıp mart ayının ilk haftasına kadar sürmektedir, 23 şubat aynı zamanda Dünya Ardahanlılar Günü olarak ta kutlanılıyor, dünya ardahanlılar günü sadece 23 şubat günü kutlanırken Ardahanın kurtuluş günleri yaklaşık 10. 15 gün sürmektedir, Ardahanın kurtuluş günleri sırasıyla 23 şubat Ardahan merkez ve köyleri Bununla birlikte Gölenin Bazı köyleri 25 şubat Ardahanın Çıldır ilçesi ve köyleri, 1 Mart Ardahan Hanak ilçesi ve köyleri 2 mart Ardahan Posof ve köyleri 3 Mart Damal ve köylerinin Resmi kutlama günleridir,

  #Dünyaardahanlılargünü #ardahanınkurtuluşu #ardahankurtuluşgünleri



Mehmet Ali Arslan NameGazetesi Name Gazetesi
Daha yeni Daha eski