Selçuk kavaloğlu ,kendi sahamızda maç seyretme yasağı getirilsin



Sarıyer spor Kulübü eski Başkanı Selçuk Kavaloğlu: "Deplasmana gelmeyen yöneticiye,kendi sahamızda maç seyretme yasağı getirilsin" dedi kavaloğlu'nun konu hakkında sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı işte o paylaşım.


Bugünlerde deplasmana gelmeyen yöneticiye,kendi sahamızda maç seyretme yasağı getirilsin..
Bugün fiilen takımın yanında olmayanların kendi sahamızda arz-ı endam etmesinin takıma bir faydası yok bence..
Haftada birgün doksan dakikayı ,yöneticisi olduğunuz Sarıyer spor kulübüne fazla görüyorsanız vah halimize.
Futbol bu.3 ihtimalli bir spor.Bunu bilerek seviyoruz bu takımı.Bugün sıkıntılı günler yaşıyoruz doğrudur.Ama şu gerçeğide göz ardı etmeyelim.
Eksiği fazlası,yanlışı doğrusu bu kulüp köyümüzün tek markası ..Ve birileri bu markayı daha iyi yerlere getirmek için ellerini taşın altına koydular.Ve bu birilerinin gelecekleri yada kariyerleri için bu kulübe ihtiyacı yok.Aksine kulübümüzün onlara ihtiyacı var.
Ve bir gerçek daha varki bu dönem İki önemli ismin şemsiyesi altında iyi bir yönetim oluştu.Sn.Aksoy ve Sn.Akkoyun’un bu birlikteliği bizim için ciddi bir önem arz ediyor.Ayrıca bilinmeliki dışarıdan destek veren insanlarında gerek maddi gerekse fiziksel ciddi destekleri oluyor.Hemde uzun senelerdir olmayan şekilde.
Hatalar olmuştur,eksikler olmuştur.
Önemli olan mevcut bazı isimleri kaybetmeden ve kırmadan bu zorlu virajı dönebilmektir.
İki satırda bir kardeşime cevap vereyim.
Bu kulübe,egosu ve karakteri yüzünden ihanet edip başka takıma giden ve gittiği takımda ilk onbir yüzü görmeyen futbolcu müsvettesini Sarıyer de ilk onbirde düşünmek doğru değil bence.
Şahsımda dahil olmak üzere,Sarıyer spor kulübü kişilerden üsttedir her zaman.
Selçuk Kavaloğlu

Mehmet Ali Arslan NameGazetesi Name Gazetesi
Daha yeni Daha eski